WERVING EN SELECTIE

4WORKS levert de beste kandidaten voor uw openstaande vacatures

Als u nieuwe medewerkers zoekt voor een vaste baan binnen uw bedrijf kunnen wij van 4Works u helpen met de werving en selectie van de kandidaten. Wij hebben een groot netwerk in en expertise van de arbeidsmarkt waardoor wij u snel een overzicht met potentiële kandidaten voor een functie kunnen leveren. Dit overzicht omvat dan een selectie van kandidaten die qua achtergrond en potentie passen binnen uw bedrijf.

Hoe gaan wij te werk?

Ons selectieproces ziet er als volgt uit:

Werving

Werving is een proces dat bij ons continue doorgaat. Werving vindt plaats door middel van advertenties, onze website en ons netwerk waaruit geschikte kandidaten geselecteerd worden. Alle beschikbare flexkrachten worden in een bestand opgenomen en uitgenodigd voor een gesprek. Dit bestand gebruiken wij voor uw wensen ten aanzien van de gewenste kandidaat.

Interview

In het gesprek worden alle persoonlijke gegevens, opleidingen, werkervaring en motivatie zorgvuldig doorgesproken. Wij proberen met dit gesprek een zo zorgvuldig mogelijk beeld te krijgen van een kandidaat.

Testen

In een aantal gevallen laten wij kandidaten testen op hun vaardigheden. Dit om een goed beeld te kunnen krijgen van de prestaties die kandidaten kunnen leveren.

Aanbieden van kandidaten

Nadat ons gebleken is dat kandidaten voldoen aan uw wensen maakt 4Works - in overleg met u -afspraken voor sollicitatiegesprekken. Voorafgaand aan deze gesprekken krijgt u het CV van een kandidaat,  onze bevindingen in het eerste gesprek, eventuele testresultaten, informatie over de nagetrokken referenties en ons oordeel over de kandidaat.