WERKEN BIJ

4Works omvat een uitzend- en detacheringsbureau, verzorgt werving en selectie, verzorgt payroll service en bemiddelt voor ZZP-ers en freelancers. Wij hebben dus een breed dienstenpakket zowel voor onze flexers als onze opdrachtgevers.

De organisatie

4Works is een jonge, dynamische en snelgroeiende organisatie, opgericht in 2004 en uitgegroeid tot een serieuze speler in de markt.

Waarom komen werken bij 4Works?

4Works wil zowel haar opdrachtgevers als haar flexers zoveel mogelijk tevreden houden. Daarom wordt veel aandacht besteed aan het zoeken en vinden van dé passende baan voor de flexer.

Medewerkers aan het woord

Onze cultuur wordt gekenmerkt als open, informeel, plat maar daadkrachtig en professioneel!

Wegens enorme groei zoeken wij diverse nieuwe collega's.

4Works ontdekt, ontwikkelt en begeleidt talent

4Works Uitzendbureau is hét uitzendbureau van West-Brabant maar inmiddels ook voor andere delen van Nederland. Door de combinatie van onze regionale contacten en door onze jarenlange praktijkervaring speelt 4Works Uitzendbureau een belangrijke rol in de regionale vacaturevervulling  en door de groei van ons bedrijf spelen wij ook landelijk steeds meer een rol van betekenis. Hierdoor heeft 4Works Uitzendbureau voor iedere uitzendkracht de geschikte vacature.

4Works Uitzendbureau heeft een transparante bruto – netto uitbetaling, administratief weergegeven op een wekelijkse loonstrook. Hierdoor heeft u als uitzendkracht een uitstekend overzicht van de gewerkte uren gekoppeld aan de loonbetaling volgens de Algemene Voorwaarden van de NBBU, branchevereniging van de uitzendbureaus.

Huisvesting 

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen bij ons. Goede huisvesting voor onze buitenlandse medewerkers is daarbij van groot belang. Veiligheid en comfort gaan hierbij hand in hand.