OVER

 

Wie zijn wij

4Works is in september 2004 opgericht.  In de jaren erna hebben wij ons erop gericht om onze opdrachtgevers en flexers zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij zijn hierdoor gegroeid tot een slagvaardige en full service uitzendorganisatie. Wij houden onze organisatie zo plat mogelijk waardoor wij de overheadkosten laag kunnen houden. Hierdoor kunnen wij voor zowel onze opdrachtgevers als onze flexers de tarieven passend houden.

Wat doet 4Works voor haar flexers?

Wij hebben een groot bestand met bedrijven in allerlei branches. Daardoor kunnen wij snel een leuke en passende tijdelijke baan voor jou vinden. Persoonlijk contact bij het zoeken naar een baan vinden wij van groot belang. Daarom heeft iedere flexer een eigen contactpersoon bij ons voor als dingen net wat anders gaan dan verwacht.

Wat doet 4Works voor haar opdrachtgevers?

Wij leveren maatwerk voor onze klanten en kunnen als toonaangevende intermediair in flexibele arbeid onze opdrachtgevers een breed dienstenpakket bieden. Uw wensen en eisen vertalen wij in de kwaliteit van medewerkers die u nodig heeft. Wij leveren de volgende producten:

 1. Werving & Selectie
 2. Uitzenden
 3. Detacheren
 4. Payroll-service

 

 1. Werving & Selectie

Als u binnen uw bedrijf versterking nodig heeft van nieuwe gemotiveerde medewerkers met ervaring, kunt u natuurlijk zelf de werving en selectie verzorgen. Maar het hele proces van onder meer adverteren, sollicitaties beoordelen, kandidaten uitnodigen en sollicitatiegesprekken houden is een tijdrovende klus. Tijd die u als ondernemer beter kunt besteden.

Onze werving en selectie experts hebben zich gespecialiseerd in het vinden van gekwalificeerde vakmensen. Hierbij maken wij gebruik van verschillende wervingsactiviteiten zoals netwerken, adverteren in de media en adverteren op internet. Wij kunnen de hele procedure voor u verzorgen, maar indien gewenst ook alleen de voorselectie of een geschiktheidsadvies.

 1. Uitzenden

Heeft u behoefte aan tijdelijke extra personeelsbezetting op flexibele basis? Dan kan 4Works u hierbij van dienst zijn. Als wij uw wensen en verwachtingen kennen, zoeken wij voor u de beste kandidaten voor invulling van uw (tijdelijke) vacatures(s).

Voordelen van het inlenen van uitzendkrachten:

 • in piekperiodes heeft u de beschikking over extra personeel
 • in rustige(re) periodes valt u terug op uw vaste bezetting
 • geen doorbetalingsverplichting: alleen de daadwerkelijk gewerkte uren worden gefactureerd
 • wij verzorgen de volledige personeels- en salarisadministratie.
 1. Detacheren

Heeft u voor langere tijd personeel nodig, voor bijvoorbeeld een project of een tijdelijke baan? Dan is detacheren een uitstekende oplossing. Bij detachering is uw tijdelijke werknemer in dienst van 4Works. Detachering begint en eindigt veelal op van te voren vastgestelde data. Het grote voordeel is dat de betreffende medewerkers worden ingewerkt en u de zekerheid heeft dat zij gegarandeerd, gedurende de looptijd van de overeengekomen periode, voor u werkzaam blijven.

 1. Payroll service

Met payroll service bieden wij u een aantrekkelijk en goedkoop alternatief voor het in dienst nemen van personeel. Bedrijven hebben zo hun eigen redenen waarom zij medewerkers niet op hun ‘payroll’ willen hebben. Met payroll service draagt u het juridische werkgeverschap aan 4Works over. Dat houdt in dat wij onder meer de loonadministratie en alle arbeidsrechtelijke risico’s van u overnemen.

Payroll service biedt gemak en voordelen! De voornaamste voordelen van payroll service via 4Works op een rijtje:

 • geen kosten voor personeels- en loonadministratie
 • geen verplichtingen bij ziekte
 • vrijwaring voor de afdrachten van sociale lasten en loonbelasting
 • geen kosten voor de dagen dat er niet gewerkt wordt
 • kostenbesparing omdat u zelf de werving en selectie op u neemt.
 • 4Works biedt totaaloplossingen voor alle personele vraagstukken tegen uiterst concurrerende tarieven!

 

Referenties

4Works is werkzaam voor vele tevreden opdrachtgevers in diverse branches en sectoren.

Referenties zijn daarbij ontzettend belangrijk: per slot van rekening stralen deze bedrijven naar de markt uit hoe goed het inzetten van flexibel personeel door 4Works geregeld wordt.

Stelt u het op prijs om in contact te komen met een van onze opdrachtgevers, dan brengen wij graag de verbinding tot stand zodat u kunt ervaren hoe wij werken en wat wij voor ú zouden kunnen betekenen.