TECHNIEK

Omdat wij van 4Works dagelijks in gesprek zijn met onze klanten, waaronder veel technische bedrijven, weet 4Works veel van techniek. Voor onze uitzendkrachten met een technische specialiteit vindt 4Works daarom snel een passende functie. 4Works zoekt onder andere operators, monteurs en lassers in installatie- en procestechniek, metaal en constructie. 4Works verwelkomt dan ook zowel enthousiaste starters als ervaren krachten in de techniek om een passende baan te vinden.

Techniek in Nederland

Het tekort aan technisch personeel in Nederland loopt op. Er komen steeds meer vacatures bij en die vacatures zijn ook steeds moeilijker vervulbaar. Er zijn inmiddels ook mensen uit andere sectoren zoals IT’ers, magazijnmedewerkers, bakkers, slagers, chauffeurs en zelfs mensen met een achtergrond in de detailhandel of administratie die banen in de techniek gaan vervullen. Het gaat onder meer om functies in de bouw zoals metselaars, schilders en bouwmonteurs. Maar er is ook een grote vraag naar lassers en werkvoorbereiders. 4Works wil een rol spelen in het vervullen van die vacatures.

Werken in de Techniek

Er zijn op veel niveaus, van (v)mbo tot wo, banen beschikbaar en binnen veel vakgebieden. Wij hebben een groot regionaal netwerk en daarom hebben wij vrijwel altijd een technische baan voor jou beschikbaar. Kom eens bij ons langs om jouw mogelijkheden te bespreken of vul onderstaand formulier in.

Inschrijfformulier