OFFICE

Voel jij je het meeste thuis achter een bureau of een scherm? Dan is een administratieve baan waarschijnlijk iets voor jou. Bij zowel kleine als grote bedrijven hebben wij veel leuke administratieve en commerciële vacatures openstaan. De vacatures die wij beschikbaar hebben zijn voor startende administratieve medewerkers maar ook voor de meer ervaren administratieve krachten.

Office in Nederland

Administratieve afdelingen spelen een belangrijk rol in vrijwel ieder bedrijf, klein of groot. Bij grotere bedrijven zijn de functies vaak specialistischer. Maar in zo goed als elke administratieve functie is kennis van de computer wel een vereiste.

Werken in office

Als je het leuk vindt om zaken te regelen en dit met enige nauwkeurigheid kan doen, dan ben je geschikt voor een administratieve baan op een kantoor. Met regelmaat hebben wij banen beschikbaar voor deze werkzaamheden.

Voor werkgevers zijn wij hét werving- & selectie- én uitzendbureau voor office managers. Graag vertellen wij je wat wij voor jou hierin kunnen betekenen en wat de voordelen zijn door met ons in zee te gaan. Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in.

Inschrijfformulier