LOGISTIEK

Ben je op zoek naar werk in de logistiek? Kom eens langs en wij kunnen dan samen met jou kijken welke mogelijkheden er hiervoor zijn. We hebben vaak banen in de logistiek beschikbaar op verschillende niveau’s. Je kan hierbij denken aan magazijnmedewerkers, orderpickers, heftruckchauffeurs maar ook chauffeurs voor op de wagen. Ook als je nog geen of weinig ervaring hebt zoeken wij een passende baan voor je, zowel fulltime, parttime of eventueel als bijbaan.

Logistiek in Nederland

Nederland is de logistieke hotspot van Europa. Deze prominente positie is verworven door de aanwezigheid van de havens van Rotterdam en Amsterdam, luchthaven Schiphol en het Europese achterland. Maar ook de aansluiting van Nederland op de zogenaamde Eurocorridors, belangrijke snelwegverbindingen van en naar grote bevolkings- en productieconcentraties op het Europese continent, de grote rivieren als waterwegen en het dichte spoornetwerk spelen hierbij een belangrijke rol. Langzamerhand ontstaan hierdoor ook elders in Nederland nieuwe belangrijke logistieke centra, onder andere in Oost Brabant/Limburg en in West-Brabant. Door dit alles is er heel veel werk in de logistiek en zijn er ook veel banen daar beschikbaar. 4Works volgt de ontwikkelingen in de logistiek op de voet. 4Works heeft veel contacten met bedrijven in de sector en weet daarom ook welke banen daar beschikbaar zijn.

Werken in de logistiek

“Supply chain” is het engelse woord voor wat het hele keten van organiseren, plannen en managen van bestelling tot aflevering betreft. In deze “ketting” vinden activiteiten op allerlei gebieden plaats en zijn ook functies op verschillende gebieden beschikbaar.

Het begint in het magazijn of warehouse waar de bestellingen worden klaargemaakt. Hier zijn orderpickers, logistieke medewerkers of planners nodig. Daarna begint de verplaatsing van de goederen waar weer kraanmachinisten, heftruckchauffeurs en vrachtwagenchauffeurs voor nodig zijn. En dit was maar een klein deel van de werkzaamheden.

Ben jij beschikbaar voor een vacature inkoopmanager, heftruckchauffeur of magazijnmedewerker of een van de andere vele functies in de sector? 4Works Uitzendbureau helpt je graag bij het vinden van de baan die bij jouw past. Zo bieden wij bijvoorbeeld uitdagende banen in logistiek centrum West-Brabant en komen er dagelijks interessante vacatures binnen van andere bedrijven uit de logistieke sector.

Schrijf je online in bij 4Works Uitzendbureau en voeg je CV en motivatie toe. Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen en bestudeerd nemen we contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Ook laten we je weten als er vacatures zijn die passen bij jouw wensenlijstje.

Inschrijfformulier