INDUSTRIE

Wij hebben in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met uitzenden in de industriebranche. Als jij wil werken in de industrie en productie, dan kunnen wij zeker iets voor je betekenen. Wij hebben vaak banen beschikbaar voor productiemedewerkers, operators of zelfs teamleiders, zowel fulltime, parttime of als bijbaan. Wij zoeken enthousiaste medewerkers die ervaring willen opdoen in het vak en verder willen doorgroeien in industrie en productie.

Industrie in Nederland

Ten opzichte van de grootste industrieën in Europa (Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, en Italië) is de industrie in Nederland middelgroot van omvang. De belangrijkste industriële activiteiten in Nederland zijn voedselverwerking en elektrische apparaten (lichte industrie) en chemie en olieraffinage (zware industrie). In de industrie vindt steeds verder een automatisering plaats waarbij robots grote hoeveelheden producten, materialen en artikelen maken. In Nederland heeft ook de techindustrie, waar bijvoorbeeld chips en robots worden gemaakt, een belangrijk karakter.

Werken in de industrie

Met zoveel soorten verschillende activiteiten in de industrie zijn er ook zoveel soorten verschillende banen. Deze banen kunnen fysiek zwaar zijn, maar er is ook licht werk beschikbaar zoals bijvoorbeeld het inpakken. Daarnaast is er werk beschikbaar waar je in de buitenlucht werkt maar zijn er ook banen waar je onder een dak werkt. In de industrie kan je veel werkervaring opdoen wat weer nuttig is voor volgende functies. Zoek je een bijbaan, ook dan kan de industrie iets voor je zijn. Kom eens een keer bij ons langs, wij kunnen dan samen met jou kijken of er een baan is die bij jou past. Je kan ook onderstaand formulier invullen.

Inschrijfformulier